23 december 2009

.
Hallo allemaal,

Gisteren was het dan zover ik had gezegd tegen mijn buurvrouw je moet om kwart voor 7 klaar staan want ik heb een verrassing voor je ik moest nog geld pinnen en toen stelde ze zelf voor doe maar bij de AH binnen dat is veel veiliger hahahaha oke toen gepind en ik zei we zijn er nu nou ja ze snapte er niks van he naar de maneger gevraag en toen moesten we mee naar boven ze had het niks te breed en ja toen vroeg hij verteld u het zelf of ik?? toen vroeg hij dus of ze het kende de kerstwens en ja ze wist het hij zei je buurvrouw heeft je opgegeven en ze och neeeeeeeeeeee en ik och jaaa hahahah had je dat snoetje moeten zien we kregen een doos van rtl 4 waar de reclame iedere keer op was en toen konden we de winkel in uiteindelijk heeft ze iets van € 130 mee mogen nemen en ik kreeg een kerststukje omdat ik haar opgegeven had ze was er helemaal van ondersteboven maar mijn KERST kan niet meer stuk hoor!!
Groetjes

2 opmerkingen:

  1. Nou, wat geweldig zeg!! Wat een leuke verrassing voor je buuf! En jij nog een prachtig kerststukje ook! Nou, jouw Kerst kan niet meer stuk inderdaad!

    Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig!!! Wat ontzettend lief dat je haar hebt opgegeven en geweldig dat je gewonnen had. Jullie kerst kan in ieder geval niet meer stuk!

    BeantwoordenVerwijderen